praktijk voor shiatsu-therapie, persoonlijke begeleiding en reading

  cursus shiatsu therapie persoonlijke begeleiding readen
 Nijmegen juni 2018

Beste mensen,

Voor diegene die interesse hebben in energie werk, het volgende;

Wij nodigen u hierbij uit voor een 1 – jarige programma over bewust-zijn en energie lezen.
Om energie te kunnen lezen, is het belangrijk om onderscheid te leren maken tussen datgene wat van Jou is en datgene wat van de Ander is. Het programma biedt jou de gelegenheid om je eigen, vaak onbewuste, oordelen en overtuigingen te ‘neutraliseren’. Dit met als doel om liefdevol, met respect en zonder oordeel te benoemen wat je bij de ander waarneemt.

Voor wie is dit programma bedoeld! Dit programma over bewust-zijn en energie lezen is bedoeld voor diegene die gedegen kennis willen opdoen over de aura en de chakra's. Diegene die persoonlijk en in spiritueel opzicht wil groeien. Diegene die beter in contact wil komen/zijn met je intuďtie, dichter bij jezelf wil komen en beter in balans wil zijn.

Dit programma geeft jou een enorme boost voor je zelfvertrouwen, je spirituele ontwikkeling en je persoonlijke groei. Je ondergaat gedurende het jaarprogramma zelf een uitgebreid healing- en transformatieproces en bent na het volgen van ons aanbod ook in staat om anderen te healen en te readen. Hiervoor vragen we je bereid te zijn om je open te stellen en je ervaringen en inzichten te delen in de groep.

De lessen worden verzorgd door Josephine Groenhagen. Daarnaast is Pede Saija als vaste begeleider aanwezig die, indien nodig en gewenst, ondersteuning biedt aan de deelnemers.

Wanneer: Het jaarprogramma bestaat uit twee weekenden ter introductie op energie-werk en aansluitend om en nabij 10 weekenden om te leren ‘energie te lezen’. In het voorjaar 2019 wordt een energieweek ingepland in het buitenland. De geplande weekenden houden in : zaterdag en zondag van 09.30 uur tot 17.30 uur
In 2018: 22+23 september, 6+7 oktober, 3+4 november, 1+2 december.
In 2019: 5+6 januari, 2+3 februari, maart energieweek , 13+14 april, 11+12 mei en 8+9 juni

Locatiegegevens: De lessen vinden plaats bij trainingslocatie De Tuunter, aan de Wollefoppenweg 109a, 2761 DL Zuidplas (ZH). Voor een routebeschrijving verwijs ik hierbij naar de website van De Tuunter : http://www.detuunter.nl/

Kosten: De kosten voor deelname aan de weekenden zijn € 300,- euro ( inclusief 21 % BTW ) per weekend. Naast een syllabus wordt er ook gezorgd voor thee, koffie en water. De lunch op de zaterdag alsook de zondag is inbegrepen.

Logeermogelijkheden: Zie hieronder de mogelijkheden voor diegenen die van ver komen
en willen overnachten.
     Oud Verlaat: de Strandgaper http://strandgaper.nl/bed-breakfast  Op loopafstand van De Tuunter
     Zevenhuizen: Logeermogelijkheden bij Fam. Damen Contact via fransmartindamen@gmail.com
Andere mogelijkheden die je via de mail kunt benaderen en of via internet kunt traceren zijn:
     Bed & Breakfast Zevenhuizen, contact via, 17.visser@hccnet.nl
     Bed & Breakfast de Regenboog, Bed & Breakfast De Stal Zevenhuizen, Bed & Breakfast Happy Days
     en Van der Valk hotel Nieuwerkerk.

Je bent hierbij van harte welkom om deel te nemen aan dit 1-jarige programma. Aanmelden kan per mail. Voor verdere vragen kan je contact opnemen met ondergetekende via 06 212 66 062 en anders kun je een mail sturen naar pedesaija@hotmail.com.

Deze uitnodiging mag je tevens doorsturen mocht je nog iemand kennen waarvan jij inschat dat hij/zij zich ook wil deelnemen. We kijken uit naar jullie reacties.

Mede namens Josephine Groenhagen,
Hartelijke groet en tot nader contact

Pede Saya